Sima, feliratos, megbizhatos

NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Ön az Internet Explorer olyan verzióját használja, amelyet a kevecool.hu nem támogat!
Kérjük használja a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívja ügyfélszolgálatunkat, a +36 53 352-926 vagy +36 20 KEVECOM (+36 20 5383-266) telefonszámon.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!
Viszonteladói belépés

Kosár

Az Ön kosara üres!
Megrendeléshez kérjük használja a "Kosár"-ba gombot!

Gyártók

 
     
 
     
 

Megtekintett termékek

Ön még nem tekintett meg terméket!

Hírek, blog

Egyszerűsödtek a Samsung garanciális feltételei

Egyszerűsödtek a Samsung garanciális feltételei

Ezúton tájékoztatunk, hogy a KeveCom Kft által forgalomba hozott magyarországi garanciával rendelkező Samsung légkondicionáló berendezések regisztrációhoz kötött garanciális feltételei egyszerűbbé váltak.
 
Formula Renault vezetés

Formula Renault vezetés

A tavalyi év végén a karácsonyi ebédünkön az ajándékozás során két viszonteladó partnerünk is a Formula Renault vezetést választotta.
 
még több hír és blog bejegyzés

Vevő ajánlások

Kicsit félve rendeltem az interneten egy ilyen összegű dolgot, de rátaláltam a KeveCool.hu-ra és egy kis "leellenőrzés" után, biztatóak voltak számomra a szakmai referenciák, így megrendeltem az inverteres klíma berendezést. Az ügyintézés megfelelően működött.

Jakab János, Szarvas

még több ajánlás
Ingyenes házhozszállítás
Cetelem Online áruhitel
14 napos pénzvisszafizetés

Hírek, információk


Miért éppen inverteres klíma?

2014 June 02, Monday

Figyelem!

Ellenőrizze, hogy a Samsung inverteres klíma megvásárlásakor a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott és a mellékelt Jótállási jeggel ellátott klímát vásárolta meg, mivel a 3 + 2 év garancia csak ezen berendezésekre érvényes.

 

 

Egy Smart Inverter technológiával ellátott inverteres klíma segítségével, akár 50%-os energia-megtakarítás is elérhető, ráadásul a kívánt hőmérséklet gyorsan és ingadozás nélkül éri el a beállított értéket.

 

 

Az S-Inverterrel ellátott klíma bekapcsolás után teljes kapacitással kezd dolgozni. Amint a hőmérséklet eléri a beállított értéket, visszaveszi a teljesítményt a legalacsonyabb értékre, amellyel még tartani tudja a kiválasztott hőmérsékletet. Ezáltal kevesebb lesz a hőmérséklet-ingadozás és nagyobb kényelmet biztosít.

Megtakarítás! Magas energiahatékonyság

Az S-Inverter technológiája erőteljes, gyors hűtést és fűtést biztosít a lehető legalacsonyabb energia-felhasználás mellett, így csökkenteni tudja az energiaveszteséget, és pénzt takarít meg. Tehát a Samsung inverteres klíma nem csak a hűtő és fűtő funkciója miatt hasznos, hanem pénztárca barát is.

Akár 50%-os energia-megtakarítás


A beállított hőmérséklet elérése után az inverteres klíma energiatakarékos üzemmódra vált át. Összehasonlítva egy hagyományos, nem inverteres klímával, ez a klíma akár 50%-os energia-megtakarítást is elérhet azzal, hogy nem kapcsolják sűrűn ki és be a kompresszort.  Vissza a hírekhez