A keveklima.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Rólunk

1996 November Magánvállalkozásból megalakul társaságunk.

1997 Beindítjuk a számítástechnikai, informatikai, és távközlés technikai tevékenységünket. Önkormányzatok, Iskolák, kis– és középvállalatok teljes körű rendszergazdai feladatainak ellátása. Megnyitjuk első kiskereskedelmi üzletünket.

1998 Beindítjuk tűz és vagyonvédelmi tevékenységünket. Felállítjuk a nagykőrösi Rendőrkapitányságon az első vagyonvédelmi távfelügyeleti központunkat és kivonuló szolgálatunkat. Együttműködési megállapodást kötünk a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal kivonuló szolgálatunk megerősítésére. Megkezdjük Törtel község kábeltelevíziós hálózatának kiépítését  a tervezéstől a kivitelezésekig.

1999 Befejeződik a törteli kábeltelevíziós hálózat kiépítésének első üteme és ezzel egy időben megindítjuk a műsorszolgáltatást CableWorld  analóg professzionális fejállomással. Beindítjuk lakossági légkondicionáló ( klíma ) berendezések forgalmazását telepítését.

2000 A társaság új ügyvezetője Kőházi Tibor lett. Beindítjuk automatizálási tevékenységünket. Üzemcsarnokok, komplett technológiai vonalak villamos megtáplálása, gyengeáramú vezérlésének tervezése, kiépítése.

2001 Újabb kiskereskedelmi üzletet nyitunk Kecskeméten

2002 Légkondicionáló ( klíma )  tevékenységünket kibővítjük az ipari és beépíthető termékek forgalmazásával telepítésével. Forgalmunkkal bekerülünk Magyarország TOP 40 LG klíma forgalmazói közé.

2003 Sikerrel indulunk nagyobb beruházások projektjein. Forgalmunkkal ismét bekerülünk Magyarország TOP 40 LG klíma forgalmazói közé.

2004 Forgalmunkkal immáron 3. éve bekerülünk Magyarország TOP 40 LG klíma forgalmazói közé.

2005 Megkezdjük a Samsung légkondicionálók  ( klíma ) forgalmazását.

2006 Európa első Samsung DVM II változó tömegáramú rendszerklímájának telepítésével megkezdjük a legfelső kategóriás légkondicionálók ( klíma ) forgalmazását, telepítését. A Red Bull Air Race Magyarországi futamán a világon először az irányító torony és média sátor klímatizálását Samsung DVM II rendszerrel valósítjuk meg.

2007 Európa második legnagyobb Samsung DVM II rendszerének telepítése. Samsung szervizpartner szerződés megkötése Magyarországra és Szlovákiára.

2008 Európa legnagyobb Samsung DVM II rendszerének telepítése. Kiemelt Samsung szervízpartneri szerződés megkötése.

2009 Ausztriai, Szlovákiai, Romániai és Lengyelországi Samsung DVM rendszerek telepítésével kilépünk a nemzetközi piacra.

2010 A sikeres szerviz tevékenységünk eredményeként felkérést kaptunk, hogy a magas szinvonalú minőségbiztosítás érdekében minden Magyarországi telepítésű Samsung DVM rendszer supervisori tevékenységét lássuk el. A világ első Samsung DVM hővisszanyerős rendszere, ahol a hűtött terekből elvont hőt nem a szabadba visszük ki, hanem oda ahol fűtési igény van.

2011 Disztribútori szerződés megkötése a Samsung Magyarország Zrt-vel.

Klímatechnika:

  • Lakossági klímák.
  • Klíma nagykereskedelem.
  • Beépíthető és rendszerklímák változó tömegáramú DVM (VRV; VRF) rendszerek.
  • Légtechnika rendszerek.
  • Levegő Víz (A2W) és Levegő Levegő (A2A) hőszivattyús rendszerek.

Hisszük, hogy a leírt különböző tevékenységi körök felvétele egy-egy fontos lépés volt a fejlődésünkben és abban, hogy cégünk napjainkban a Samsung klímaberendezések első számú szerviz és telepítő partnerei közé tartozik, illetve reméljük, hogy mielőbb hasonló státuszt érünk el a disztribútori együttműködés területén is.

Bízunk abban, hogy a felsoroltak bizonyítékul szolgálnak a korrekt és felelősségteljes üzletpolitikánkra, és amennyiben bármilyen területen együtt tudunk működni, úgy cégünket választja.