A keveklima.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.

Tisztítószerek

Tisztítószerek

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

Bio Clean 1 Liter

A Novakleen forgalmazása megszűnt, helyette a Bio Cleant árusítjuk, ami egy vízbázisú, intenzív tisztítószer olajok, zsírok, gyanták és egyéb szennyeződések eltávolítására. Nagyon erős korróziógátlót tartalmaz, így - ellentétben más vízbázisú tisztítószerekkel - csökkenti annak veszélyét, hogy a kezelt felület visszarozsdásodjon. A Bio Clean egy nagyon hatékony tisztítószer, amely a szennyeződések molekula-szerkezetét támadja meg: a felület károsítása nélkül távolítja el a zsírokat, olajokat, gumit, egyéb lerakódásokat. Legjobb hatását szobahőmérsékleten fejti ki, nem szennyezi a környezetet és teljes egészében biológiailag lebomló.
9.930 Ft
Raktárról azonnal!
Gyártó: Midea

Mega Foam tisztítóhab spray 500 ml

A Mega Foam egy univerzális, hatékony tisztítóhab spray zsírtalanításhoz és tisztításhoz. Könnyen és gyorsan használható. Biztonságosan alkalmazható érzékeny felületeken. A Mega Foam nem tartalmaz dörzsölő hatóanyagot és kellemes illatú, nem hagy csíkokat, foltokat és más maradványokat a felületen.
8.500 Ft
Raktárról azonnal!
Gyártó: Midea

Clima Cleaner Lemon 400 ml

Megoldás gombák és baktériumok ellen. Ideálisan alkalmazható minden légkondicionáló berendezéshez. Elpusztítja a gombákat és a baktériumokat, a kialakult védőréteg megakadályozza szaporodásukat. Hosszan tartó, kellemes illatot biztosít. Ajánlott új, vagy kevésbe szennyezett berendezések kezelésére is.
6.300 Ft
Raktárról azonnal!